Min weekend

1-

Jeg har haft en dejlig stille og rolig weekend. Det har været dejligt at koble helt fra, og så lave lige det, man har lyst til. I lørdags bagte vi en masse fastelavnsboller, i mange forskellige farver og variationer. Både med creme, flødeskum, mousse, guf, syltetøj, farvet glasur (lyserød til mig) og hele baduljen. Haha.

Jeg har fået læst en del, set en masse film, skrevet breve, slappet af, sovet længe … Mmm. Ja, alt hvad jeg elsker at lave, når den står på afslapning.

– Hvad har du lavet i weekenden? 🙂

0 thoughts on “Min weekend

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.