Dining week 2015

1-

Mmm. Dining week er en uge fyldt med madoplevelser. Det er faktisk i gang lige nu – slutter i morgen d. 15 februar. Øv bøv. Jeg har helt glemt alt om det. Jeg håber at jeg kan være med næste år. Jeg har ikke prøvet det før, men hvor har jeg hørt mange skønne anmeldelser.

Man kan købe 3 retters menu inkl. mineralvand for 200kr. – og så er der en masse restauranter, man kan vælge imellem. Trykker man ind på en restaurant, så kan man se hvordan deres 3-retters menu forlyder.

Jeg synes faktisk at prisen er helt fin. Så næste år, så vil jeg være den første der køber billet – så har jeg alle de fine restauranter at vælge mellem. Nu er mange udsolgt – ikke alle, så du kan nå at bestille billetter rundt omkring til i dag og i morgen stadig.

Du kan bestille billetter lige her.

Og lære mere om det lige her – http://www.in.dk/Livsstil/Mad-og-opskrifter/2015/Februar/Dining-week-2015.aspx?img=2&tmb=0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.