Hyggelig rejseblog

1-

Nu hvor jeg ikke skal på ferie i denne uge, så elsker jeg at sidde og drømme mig frem til skønne rejsesteder. Der er vinterferie for mange i denne uge, og der er sikkert mange, som også er ude at rejse nu her. Jeg er misundelig – det kunne være super lækkert at ligge ved poolen og drikke en skøn cocktail, eller to.

Jeg har fundet en hyggelig rejseblog, som jeg godt kan lide at tjekke lidt ud, når jeg vil drømme lidt om rejser. Der er mange gode indlæg og mange gode tips, hvis man vil på ferie. Der er også tips og generelle rejseindlæg til alle typer ferier såsom campingferie, adventureferie osv. Så der er helt sikkert også noget, som du vil synes om.

De har også lidt gode tips til billige rejser lige her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.