“Et perfekt liv” af Danielle Steel

1--

2--

“Et perfekt liv” af Danielle Steel. (Original titel: “A perfect life”) Bogen er udgivet af forlaget Lindhardt & Ringhof.

Bagsidetekst:

Blaise McCarthy er en ikonisk nyhedsoplæser og indbegrebet af intelligens, energi og ynde. Hun ser ud til at have det hele, men hendes privatliv er fuld af hemmeligheder. Hendes datter, Salima, er blind og hendes særlige behov for pleje gør, at hun bor på sin skole året rundt. Da Salimas skole lukker, må hun flytte hjem til Blaise. Hendes fuldtidshjælper, Simon, følger med og de tre former et nært venskab.

Det hele begynder dog at falde fra hinanden, da en ung smuk nyhedsoplæser bliver lært op til at tage Blaises plads på tv. Blaises ellers så velorganiserede liv føles totalt ude af kontrol. For første gang er hendes liv ikke perfekt – det er ægte.

Et perfekt liv er fuld af følelser og ærlighed, idet tre personer står ansigt til ansigt med sandheden om dem selv. Alt ændres og livet er pludseligt helt nyt.

Min mening:

Det er en rigtig sød og romantisk historie. Den handler bl.a. om: karriere, familieliv, værdier, prioriteringer, tryghed, svigt, tilpasning, forelskelse, glamourliv og selvfølgelig kærlighed.

Historien er rørende skrevet, og man kommer helt ind og forstår deres følelser. Jeg kom både til at elske og hade Simon i bogen – mest elske dog. Vi kommer igennem Blaises personlige rejse igennem arbejdslivet samt privatlivet, hvor hun vil lære en masse nyt på sin vej – bl.a. om værdierne i hendes liv, samt hvordan prioriteringerne skal være.

Hvad er et perfekt liv?”

Jeg giver bogen 3,5 ud af 5 stjerner.

1. “Uden at sige et ord mere tog han hende i sine arme og kyssede hende. Taget over hende braste sammen og eksploderede. Alt, hvad hun så, var himlen, mens han holdt om hende. Hun kyssede ham i noget, som føltes som en evighed, og da hun så ham i øjnene bagefter, vidste hun, at alt det, hun havde sagt, ikke betød noget. De elskede hinanden, andet var der ikke at sige.”

2. “Hun vidste, at hun blev nødt til at slippe ham fri nu, så han kunne få sit eget liv og finde sin egen vej med den kvinde, han ville have. Hun ville ønske, at det havde været hende.”

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Saxo.com lige her.

0 thoughts on ““Et perfekt liv” af Danielle Steel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.