Marmaris <3

REKLAME

Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at jeg virkelig elsker byen Marmaris i Tyrkiet. Hvis du har fulgt min blog længe, så er du hvert fald ikke i tvivl. Jeg elsker byen af hele mit hjerte. Jeg kender den rimelig godt, hvis jeg selv skal sige det. Hvor alt kan købes, hvor man skal gå hen, hvad man kan lave, hvad man kan spise, shoppe osv. Jeg har i årenes løb lagt oceaner af billeder ud på bloggen fra mine ferier i Marmaris, du kan finde dem alle sammen, hvis du søger på Marmaris i bloggen’s søgefelt 😉 Jeg synes der er så smukt. Jeg bliver glad hver gang, jeg vågner op til det smukke syn af Marmaris.

Nogle er mere til Alanya, men personligt synes jeg slet ikke Alanya har noget at byde på, på samme måde som Marmaris. Så derfor vil jeg ikke engang bruge penge på noget, når jeg ved at jeg kan få det bedste. Det bedste for mig i hvertfald.

Står du også og kigger lidt efter hvor din sommerferie i år skal gå hen, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på Sunweb’s hjemmeside lige her. De har et rigtig stort udvalg samt billige priser.

Jeg glæder mig allerede til min næste ferie til Marmaris ❤

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.