Nutrilett – Vægttab uge 3

4

Min sidste uge har været den hårdeste. Jeg har ikke været lige så motiveret, samt at mine tanker har været fokuseret på meget andet. Dog er jeg kommet igennem den, og jeg er glad og tilfreds.

Jeg har igennem mine uger “kun” tabt 2 kg ca, dog har jeg tabt en del cm rundt omkring på min krop. Både omkring mine lår, arme, mave osv er der røget en del. Det er så skønt!

Jeg er motiveret nu til at spise “normalt” igen, dog spise sundt og uden sukker i hverdagene, og så lave lidt regler for mig selv med hvordan, jeg må spise/drikke i weekenderne. Jeg vil stadig gerne kunne mærke, at det er weekend. Jeg må til at lave mig nogle sunde snacks, og tænke lidt mere på hvad mine madvarer egentlig indeholder.

2-

Jeg har, som sagt for ca. en uge siden, købt mig en masse barer fra Nutrilett, så jeg har lidt at kunne bruge som måltidserstatning, når jeg føler for det.

Jeg er rigtig glad for, at jeg nu er noget så langt. Nu skal jeg bare fortsætte med min motion samt at ændre min kost, så jeg fortsat kan tabe mig.

Jeg er helt bestemt på rette vej ————>

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.