Klub Kræs – bibliotek

1-

2-

3-

4-

5-

6-

Her forleden tilmeldte jeg mig Klub Kræs i mit lokale bibliotek (Gladsaxe Hovedbibliotek). Når man indmelder sig, så får man en “shoppingpose”, lidt brochurer, en notesblok, et bogmærke samt et medlemskort selvfølgelig.

Jeg ved ikke så meget om Klub Kræs endnu, dog ved jeg at medlemskortet skulle give rabat hist og her i Gladsaxe, haha 😉 Må lige tjekke det lidt mere ud på et tidspunkt, nu er jeg hvertfald medlem. Og det er gratis at være medlem forresten. Så det er lækkert nok 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.