Mit kontor

1-

2-

Lige nu har jeg et dejligt kontor herhjemme. Kæmpe skrivebord, en lampe og en dejlig kontorstol. For mig er kontor et godt sted enten at lave lektier, arbejde med sin blog osv. Jeg har også en skøn hobby med at skrive breve til mine penneveninder osv. Nogle gange sker det ved skrivebordet, andre gange bliver det nu bare foran fjernsynet ved sofabordet, hehe.

Jeg elsker at holde orden. Jeg har mine papirer samlet i mapper. Når man har penneveninder, så får man også mange breve med tiden, så dem har jeg også pænt samlet i mapper. Jeg har overvejet at købe den hvide papirs-holder, som du kan se på det nederste billede ovenover. Den er fin, og kunne godt have brug for at have nogle papirer i sådan én i stedet for kun at have mapper.

Jeg har fundet flere ting hos Hertels, som er en hjemmeside der har alt muligt til kontoret. Står du også og mangler et eller andet til dit kontor, så kan du se alle deres produkter lige her. Hvis du ligesom jeg elsker at kigge i kataloger (elsker det!<3), så kan du kigge i deres nyeste katalog lige her.

Jeg kigger selv lidt videre og ser hvilke andre fine ting, som jeg vil bestille hjem sammen med den hvide papirs-holder ❤

(Sponsoreret indlæg)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.