5:2 kuren

1-

Kender du til 5:2 kuren? Det handler om, at man skal faste let 2 dage om ugen, og spise normalt de sidste 5 dage. Man kan helt selv vælge hvilke 2 dage, som skal være “faste-dagene”. Det skulle både være en kur, som man taber sig af, men også bare være med til at forbedre ens helbred og velvære i det hele taget.

Dog behøves det ikke at være kedeligt, det mad, man spiser på ens “fastedage”. Der findes forskellige bøger, samt hjemmesider hvor man kan finde fine og nemme 5:2 opskrifter. Du kan bl.a. finde lidt inspiration lige her.

Husk ikke at se det som en kur, men nærmere som en ny livsstil til et langt og sundt liv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.