Nutrilett – Vægttab uge 2

Annonce

1-

2-

Så er 2. uge overstået. Puha. Det er virkelig med at have viljestyrken i orden. At vide at jeg kun kører pulver, og ikke må røre de lækre fiskefrikadeller osv. Det er hårdt. Heldigvis så er det jo kun for en periode, og der er lys for enden af tunnelen. Jeg glæder mig allerede til at spise noget “normalt” mad igen, hehe. Dog kan jeg tydeligt mærke, at min mave føles hurtigere mæt, så fremover skal jeg holde min kost sund, de fleste dage hvertfald. Det er helt sikkert, at der skal ske kostændringer generelt, når jeg er færdig med dette vægttab.

Matas har lige for tiden tilbud på Nutrilett barer. 5 stk for 50kr., så nu har jeg købt 10 stk. hjem, så jeg har lidt til efter dette vægttab. De er gode måltidserstatninger til den nogle gange lidt travle hverdag.

Jeg har ikke fået trænet lige så meget på holdene i Fitness World, hvilket jeg først havde regnet med faktisk. Nej, lige pt har jeg mest bare trænet på maskiner, vægte osv. Så jeg er helt klart begyndt at lege lidt mere med mine muskler. Nogle dage gør bare sååå ondt i kroppen! Haha. På en god måde dog. Jeg må bare se at blive bedre til både at have dage, hvor jeg træner maskiner og andre dage, hvor jeg træner på hold. Jeg kan lide begge dele. Hvad træner du egentlig?

Jeg vil fortsætte med min 3. og sidste uge i dette vægttab. Jeg tror ikke, at jeg direkte tager pulver-vægttab igen, måske lige engang i mellem men ikke som den eneste kost. Jeg vil ikke tage mad for givet længere. Jeg vil spise sundere, kun tage en enkelt potion, nyde min mad mere og spise langsommere. Dog er jeg glad for at have startet på dette vægttab, det har sat så meget gang i mig, og jeg havde virkelig brug for et skub bagi for at hjælpe mig lidt på vej. Jeg går nu efter et sundt år 2015. Bestemt sundere end 2014, det er helt sikkert.

Jeg skriver igen om en uges tid med status på hele forløbet, det endelige vægttab, cm mindre rundt omkring på kroppen osv.

Er du også på Nutrilett vægttab? Hvordan går det med dig? Har du nogle gode tips, så må du meget gerne dele dem med os alle i dette indlæg.

– Det er ikke for sent at få den krop, som du ønsker.

PS. Du kan vinde med Nutrilett en bootcamp for dig og din bedste veninde lige her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.