“Paper Towns” af John Green

1-

2-

3-

“Paper Towns” af John Green. Bogen er udgivet af forlaget Høst & Søn.

Bagsidetekst:

Barndomsvennerne Quentin og Margo går på samme high school, men er vokset fra hinanden. Den nørdede Q følger fascineret fra sidelinjen den gådefulde, smukke Margo, som flirter rundt med de populære elever på skolen. Men hun bliver først et mysterium, da hun en tilfældig aften kravler ind gennem Qs vindue og tilbage i hans liv – med planer om en hævnaktion mod alle der nogensinde har såret hende. Efter deres eskapadenat forsvinder Margo, og Q og hans venner dropper eksamenslæsningen for at finde hende, død eller levende.

Paper Towns er historien om Margo og Q. Men også historien om et mysterium. Mysteriet om de mennesker, vi idealiserer så højt, at vi i vores jagt på at finde dem opdager, at vi leder efter de forkerte.

Paper Towns er under filmatisering og får premiere i sommeren 2015.

Min mening:

Det er en virkelig sød bog! Historien handler bl.a. om: ungdommen, venskaber, skolen, kærlighed, udflugt, forsvinden, forelskelse, finde ledetråde og at opklare et mysterium. Der er lidt humor i bogen, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Jeg elsker plottet og følte mig spændt samt underholdt det meste af bogen igennem. Er også vild med, hvordan bogen er opdelt. Jeg må dog indrømme, at jeg blev skuffet over slutningen. Jeg sad tilbage med et spørgsmålstegn, og tænkte: ”Var det dét?” Men ja, det var det åbenbart.

Udover det, så er det en god John Green bog, og det er bestemt en bog, som jeg gerne vil læse igen på et tidspunkt.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

1. “Margo har altid været vild med mysterier. Og med alt det, der senere skete, kunne jeg ikke lade være med at tænke, at hun måske var så vild med mysterier, at hun selv blev til et.”

2. “Margos mor havde sagt, at Margos spor aldrig førte nogen steder hen, men nu var jeg sikker på, at Margo havde lagt en kæde af spor ud – og at hun tilsyneladende havde lavet dem til mig.”

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Saxo.com lige her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.