Ny sovesofa

1-

2-

Min niece skal døbes her søndag d. 18 januar, så hele familien fra bl.a. både Bornholm & Jylland, kommer og overnatter hos os den weekend. Så vi har kigget lidt her i ugens løb på, om vi ville have plads/senge til dem allesammen. Det hele skal nok lykkedes, men vi valgte alligevel at købe en ny sovesofa. Så har vi da hvertfald seng til 2 mennesker, haha.

Ej, det skal nok blive godt. Jeg glæder mig allerede til sofaen kommer hjem, og jeg kan falde ned i den, haha. Jeg har ikke lige noget billede af vores nye sovesofa, men jeg kan sagtens tage et billede af den, hvis du er interesseret i at se den 😉

Mangler du også en sovesofa, så kan du se et stort udvalg af fine sovesofaer lige her.

Jeg glææææder mig til weekenden 17-18 januar ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.