Nutrilett – Vægttab uge 1

Annonce

1-

2-

3-

4-

Så er den 1. uge gået. Nogle dage er lettere at komme igennem end andre. Nogle dage kan jeg godt kigge sultende på alle mulige mad-reklamer osv. Andre dage tænker jeg bare “YES! Hvor det kører”. Det er sjovt, hvordan ens motivation kan skifte sådan fra dag til dag, hehe.

Jeg kan bestemt godt mærke, at min krop bliver udrenset. Jeg tisser helt klart også mere, end jeg plejer. Lækkert at vide, haha. Men altså, jeg vil hellere end gerne være ærlig. Det er dog vigtigt, at man drikker rigeligt med vand, når man er på Nutrilett vægttab. Vandet er godt til at holde sulten væk, til man skal tage sit næste brev.

Lige pt har jeg “kun” tabt mig 1 kg, men men men. Jeg har tabt flere cm. både omkring livet, lårene, armene osv. Så det er utrolig skønt, og dejligt motiverende at man allerede kan se det rundt omkring på kroppen.

Nu fortsætter jeg min 2. uge ❤

Er du også på Nutrilett vægttab? Hvordan går det med dig? Har du nogle gode tips, så må du meget gerne dele dem med os alle i dette indlæg.

– Det er ikke for sent at få den krop, som du ønsker.

PS. Du kan vinde med Nutrilett en bootcamp for dig og din bedste veninde lige her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.