Min start til fitness

1-

2-

3--

Alting har jo sin start. Jeg har prøvesmagt på lidt af hvert i denne uge. Jeg har været til bl.a. Zumba hold og prøvet lidt forskellige fitnessmaskiner, vægte osv. Og selvfølgelig nydt lidt Beauty Angel. Den del af det, er mere forkælelse for mig selv og min hud.

Jeg føler mig stadig som en hval (stooor en af slagsen), når jeg træder ind i fitness centret. Men når jeg end er i gang med min maskine/mit hold, og kampsveder – ja så synes jeg alligevel, at det er ret sjovt at være igang.

Jeg glæder mig allerede til, at komme i fitnesscentret igen. Jeg har booket mine hold for næste uge, bl.a. Fit’n’Fabulous, som starter på tirsdag i mit fitnesscenter, også skal jeg selvfølgelig nyde lidt Beauty Angel igen i næste uge.

Stay active! ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.