Reading books…

1-

2-

3-

4-

Jeg fik en mail fra Goodreads her igår, om hvor mange bøger jeg gerne vil nå at læse her i 2015. Puha. Det har jeg virkelig ingen anelse om. Er først begyndt at bruge Goodreads her i år 2014, og jeg har læst flere bøger, som slet ikke var registreret på deres hjemmeside, så i princippet tæller mine tal jo slet ikke 100%.

Nårhh jeg må lige tænke lidt videre, og så prøve at skrive et tal ind. Det skader da ikke at have sig et lille mål alligevel.

Hav en dejlig dag ❤

0 thoughts on “Reading books…

 1. Jeg lærte også først Goodreads at kende i 2014, og jeg nåede næsten mit læsemål for sidste år. Jeg har sat mit 2015-mål til 15 bøger. Jeg læser ikke hver dag, og når jeg gør, læser jeg desværre ikke særlig hurtigt, så 15 må være til at klare.

  Du kan selv oprette bøger på Goodreads, hvis den udgave, du er i gang med, ikke findes. Jeg kan ikke helt huske hvordan, men det kan vist findes i deres FAQ.

  1. Tak for svar Helle.
   Jeg må nok se at læse deres FAQ 😀
   Jeg overvejer lidt at sætte mit tal til 30 eller 40, det er vel heller ikke verdens undergang,
   hvis man ikke får læst præcist så mange som ens mål egentlig er 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.