“En ny dag venter” af Jill Mansell

1-

2-

3-

4-

“En ny dag venter” af Jill Mansell. Bogen er udgivet af forlaget Thaning & Appel.

Bagsidetekst:

Lara Carson er flyttet hjem til Bath i England. Atten år tidligere forlod hun familie og kæreste uden et ord. Hvorfor har ingen hørt fra hende siden?

Barndomsveninden Evie er begejstret for, at Lara er vendt hjem. Evie skal snart giftes med sin udkårne, Joel. Det tror hun i hvert fald… Og så er der Flynn Erskine, som er mere tiltrækkende end nogensinde og som bliver overrasket over at møde Lara igen. Gnisten mellem dem tændes straks, men hvordan vil Flynn mon reagere, når han opdager, hvad Lara skjuler for ham?

Min mening:

Det er en sød og hyggelig historie. Historien handler bl.a. om: familie, veninder, flirt, utroskab, give chancer til andre, seksualitet, berømthed, jalousi og selvfølgelig kærlighed.

Jeg synes ikke, at historien var så spændende igen, den var mere bare hyggelig.

Jeg giver bogen 3 ud af 5 stjerner.

1. “En doven aften på sofaen med fjernsynet tændt, en stor pose chokoladetrøfler og et bokssæt af hendes yndlings tv-serie, det ville helt sikkert være tusind gange bedre. Men det var lidt for sent at bakke ud nu.”

2. “”Min smukke Barbara.” Han lod blidt spidsen af sin pegefinger løbe over billedet. “Hvis hun bare havde stolet på mig, havde vores liv set meget anderledes ud.””

3. “For mig var det kærlighed ved første blik. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg er den lykkeligste mand i verden. Hver gang, jeg tænker på hende, føles det som juleaften.”

– Bogen kan lånes på biblioteket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.