Vægttab med Nutrilett

Annonce

1-

2-

3-

Jeg har levet ret godt her i 2014, lidt for godt madmæssigt. Mest af alt har jeg faktisk bare spist og drukket, uden at tænke så meget på konsekvenserne. Jeg har fået en lille synlig mave, uden at være gravid. Jeg tænker ikke så meget på, om hvordan andre tænker omkring det. Det pinligste er bare for mig, at se hvordan det er endt.

Jeg ved godt, at det er en klassiker at starte det nye år ud med en kur. Dog vil jeg ikke selv kalde det en kur. Det er for mig mere et negativt ladet ord end positivt. Jeg vil hellere kalde det for en ny livsstil. Jeg skal tabe mig for min egen skyld, så jeg kan blive en bedre udgave af mig selv. Eller en tyndere udgave hvertfald.

Produkterne som du kan se på billederne ovenover, er til 3 ugers vægttab. Dvs. Det er min erstatning af al kost i 3 uger = 5 breve/shakes pr. dag. Det er den, der kaldes det effektive vægttab. Med ovenstående “kostplan” får man 868 kcal. om dagen. Normalt har ens krop brug for ca. 2.000-2.500 kcal., så det er markant mindre. Det er vigtigt at man drikker rigeligt med vand, da ens krop har brug for væske, når du nedsætter kalorieindtaget. OBS. Nutrilett har også en “kostplan” til, hvis man hellere vil på det langsigtede vægttab.

Jeg vil hermed starte på mit nye vægttab lige efter nytår. Jeg vil følge kostplanen, drikke masser af vand og dyrke motion ved siden af. Jeg vil mærke, at jeg får mere energi i hverdagen. At jeg bliver gladere generelt. Og vigtigst at alt, at min krop får sig en bedre form – og maven er som, den plejer at være.

Jeg vil skrive herinde 1 gang om ugen, om hvordan det går. Styrke, svagheder, op-nedture, motivation og selvfølgelig tal, som forhåbentligt kan ses på både vægt og målebånd. Jeg håber, at du vil følge med i min kamp om den lidt mere slanke krop. Hvis du selv overvejer at gå enten på den effektive/langsigtet vægttab, så kan du læse mere omkring det hele på Nutrilett’s hjemmeside lige her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.