Madopskrifter og lidt om nytår…

1-

Mangler du lidt inspiration til din madlavning?

Jeg har fundet en god hjemmeside med en masse fine opskrifter. Der er bl.a. inspiration til selve nytårsmenuen, knækbrød, kager, lagkager, aftensmadsretter, desserter, forretter og meget, meget mere. Du kan finde din nye yndlingsret lige her.

Jeg skal holde nytår med nogle veninder i år. Vi har haft mange hygge-aftener sammen før, men nytår har vi ikke holdt sammen før. Så det bliver nyt, men det skal nok blive rigtig hyggeligt. God mad og rigtig god stemning! ❤

Det kan også være, at du selv skal prøve at lave din egen kransekage i år? Lige her kan du se forskellige opskrifter til kransekagen til nytår. Der er selvfølgelig den klassiske med ringene, samt der er forskellige slags kransekage konfekt.

– Hvor skal du holde nytår?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.