“Pigen på klippen” af Lucinda Riley

1-

2-

3-

4-

“Pigen på klippen” af Lucinda Riley. Bogen er udgivet af forlaget Turbulenz.

Bagsidetekst: 

Grania Ryan er vendt hjem til Irland med et knust hjerte i bagagen, og hun håber, at samværet med familien vil læge hendes sår. En dag går hun en tur langs klipperne ved havet i nærheden af sit barndomshjem. Pludselig ser hun en lille pige, der står på en klippe helt ude ved vandet, kun iført natkjole. Grania er som hypnotiseret ved synet af pigen på klippen, hvis hår bliver hvirvlet rundt af vinden. Hvem er hun? Hvilke frygtelige hemmeligheder bærer hun rundt på?

Hvad Grania ikke ved er, at denne lille pige vil forandre hendes liv for evigt.

Min mening:

Det er en virkelig spændende bog! Den er overraskende, barsk men også rigtig sød. Historien handler bl.a. om: familie, tragedier, livet, drømme, venskaber, sorg, krig, fortiden, svigt, status, generationer, fortvivlelse og kærlighed. Den rørte mig rigtig meget. Jeg blev helt grebet af bogen.

Dog synes jeg ikke, at den var lige spændende hele vejen igennem. Jeg er virkelig vild med selve historien. Det er bestemt en bog, jeg gerne vil læse igen.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

1. “Hun har fortalt mig, hvordan hun er blevet chikaneret, og at alle lærerne vendte det blinde øje til. Hun siger, at alle de andre piger ved, hun er forældreløs, og at de driller hende, fordi hun stammer. Hvordan kan jeg hjælpe hende?”

2. “Alt har sin naturlige balance, og hvordan skulle du vide, du var lykkelig, hvis du ikke somme tider var ked af det? Eller føle dig rask, hvis du aldrig var syg?”

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Bog & Idé lige her.

0 thoughts on ““Pigen på klippen” af Lucinda Riley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.