Sund pizza

1-

Pizza er noget af det aller bedste i hele verden. Så derfor behøves vi da ikke helt give slip på det, bare fordi vi skal tabe os nu her fra januar måned af, haha. Jeg har kigget lidt rundt på internettet efter en god og sund pizza. Der er rigtig mange opskrifter, men man skal jo starte ét sted.

Så den første sunde pizza jeg vil lave, skal være denne opskrift. Mmm… Den ser altså rigtig, rigtig lækker ud. Og så er den super nem at lave! Opskriften er faktisk fra DDV (De Danske Vægtvogtere), så jeg bilder mig altså ind, at pizza’en er ekstra sund.

Har du lavet en sund pizza før? Hvis du har nogle gode tips og tricks, så må du meget gerne skrive dem her i kommentarfeltet. Så kan vi alle hjælpe hinanden lidt. Så i aften står den på sund pizza mens vi alle ser julefilm. Det lyder altså hyggeligt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.