“Skab dit eget held” af Álex Rovira & Fernando Trías de Bes

1-

2-

3-

4-

5-

“Skab dit eget held” af Álex Rovira & Fernando Trías de Bes. Bogen er udgivet af forlaget Bazar.

Bagsidetekst:

Heldet er mere end det man ser ved første øjekast. Ingen er, bare sådan lige, mere heldige end andre. Og der er ingen grund til at vente på at det tilfældige held en dag rammer dig, for du kan selv bane vejen for det varige held; det som er ubegrænset både hvad angår tid og sted. Skab dit eget held viser hvordan man gøder jorden så lykkens firkløvere kan gro.

Denne bog er skrevet på otte timer – i ét stræk. Til gengæld tog det Álex Rovira og Fernando Trías de Bes tre år at udtænke Heldets ti bud. De der husker de otte timer, vil sige at forfatterne bare var heldige. De der husker de tre år, vil sige at forfatterne har opsøgt heldet og skabt grundlaget for firkløverens vækst.

Min mening:

Jeg har læst denne bog mange gange. Det er virkelig nostalgi hver gang. Den er blevet mit kæreste eje. Det er en dejlig letlæst bog. Historien handler bl.a. om: livet, held og ens tankegang. Den er rigtig filosofisk og sætter en masse tanker i gang.

Det drejer sig om et eventyr, hvor det handler om at finde lykkens firkløver. Og selvfølgelig om forskellige tankegange, skabe de rigtige betingelser osv. Held kommer ikke altid bare ned fra den blå himmel. Jeg elsker virkelig denne bog. Den rammer mig dybt – hver gang!

Skab dit eget held…. Idag.

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

1. “Der var lykkefirkløvere nok til dig også. Men du svigtede dig selv, du troede ikke på dig selv. Og du forventede oven i købet hele tiden at du ville få heldet forærende af andre. Dit syn på hele dette foretagende var for begrænset, du havde ikke lidenskab, begejstring, engegement, generøsitet og tillid nok. Havde du haft dét, kunne du have fået alle de lykkefirkløvere du kunne tænke dig.”

2. “David følte noget der kildede på ankelen. Han bøjede sig ned og plukkede noget der berørte hans hud ganske blidt og krævede hans opmærksomhed. Det var en firkløver. David havde i en alder af 64 år besluttet at begynde at skabe sit eget held. Hvor længe vil du vente?”

Ekstra info: Denne bog rørte mig så meget, da jeg læste den første gang som teenager. Og dens historie inspirerede mig så meget, at jeg selv valgte at få lavet en firkløver-tatovering på min egen ankel. Jeg havde scannet bogens forside, så jeg fik præcis den firkløver tatoveret. Det var min første tatovering, og har siden betydet rigtig meget for mig. 

3-16

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.