“Sandheder om ting og sager” af Kristina Ricken aka. Live fra Lolland

1-

2-

3-

4-

5-

“Sandheder om ting og sager” af Kristina Ricken aka. Live fra Lolland. Bogen er udgivet af forlaget Scandinavian Book.

Bagsidetekst: 

Læs den selv på det sidste billede.

Min mening:

Bogen er skrevet af Kristina, som har bloggen Live fra Lolland. Jeg har fulgt hendes tegneblog længe, og jeg synes hun er sk… sjov! Jeg er vild med hendes humor, ord og tegninger. Tegningerne i bogen handler bl.a. om: livet, hverdagen, barndommen, nutiden, fremtiden, familien, kærligheden og selvfølgelig chokoladeskildpadder.

Jeg fik grint en del hist og her. Det er nok godt, at jeg ikke læste den i en bus. Eller i et tog for den sags skyld. Eller metro. Dog er nogle af tegningerne sjovere end andre, så min karakter er som altid givet ud af helheden. Bogen er ikke rodet, tegningerne er delt op i kapitler og der er rigtig god orden og rækkefølge i det.

Det er en fin, dejlig og sjov bog! Læs den, når du trænger til lidt hygge eller bare at grine helt vildt.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

“Nu skulle man måske tro, at hele mit liv var sponsoreret af Toms, men det er det ikke. Jeg har bare et meget, meget nært forhold til chokoladeskildpadder. Hvis du nu tænker på, hvor meget du elsker din mor eller din far eller din kæreste eller din bedste ven, og så ganger det op rigtig mange gange, så kommer du frem til, hvor meget jeg elsker chokoladeskildpadder.”

Jeg ville ønske, at jeg kunne dele tegningerne på samme måde som citater, for ellers havde i fået en del citater fra denne bog.

– Du kan tjekke Kristina’s blog Live fra Lolland lige her samt købe hendes bog lige her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.