Mit juleønske: Kaffemaskine

1-

Mmm. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg virkelig elsker kaffe. Lige pt drikker jeg flere kopper kaffe om dagen. Det er virkelig forkælelse, men også en afhængighed. Som sagt tidligere, så går jeg netop og leder efter en lejlighed – og der skal jeg bare eje en kaffemaskine. Det er simpelthen fast inventar. Mine gæster bliver ikke snydt for kaffe hos mig.

Jeg har fundet en fin kaffemaskine fra Senseo. Den er både fin, stilet og så har jeg læst en masse gode anmeldelser om den. Så sådan en smart fix én, ønsker jeg mig den dag, jeg flytter ind i en lejlighed.

Prisen på lige præcis denne kaffemaskine, som i kan se på billedet ovenover, ligger fra ca. 823 kr. Det er Philips der har lavet den, så det er nu også god kvalitet man får for pengene. Og selvfølgelig skal min elskede kaffemaskine også være af god kvalitet. Hvis du også er interesseret i denne fine kaffemaskine fra Senseo, så kan den købes lige her. Jeg er vild med, at den er hvid. Så passer den også til alle hjem.

Hvis du dog vil give den i julegave til mig eller en, du holder af (eller dig selv – ja det må man gerne med kaffemaskiner ;)), så skal den købes inden d. 21 december kl. 23,59 (præcis!), så skulle man gerne nå modtage den inden d. 24 december.

Det er måske en lidt dyr julegave, men jeg er sikker på den nok skal bringe masser af glæde hos dig, din familie og dine gæster – og selvfølgelig bringer den kaffen!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.