Gave

1-

2-

3-

Se en fin gave, jeg har modtaget. Det er ikke rigtigt en julegave, når man ved hvad der er indeni, haha. Glæder mig til at vise det her mellem jul og nytår. Jeg blev selv færdig med julegaveindkøbene i går. Det er sgu dejligt. Nu glæder jeg mig bare til juleaften.

– Har du købt alle dine julegaver? Eller mangler du stadig nogle?

Forresten har Bloggers Delight ændret udseendet på min blog endnu engang, skide irriterende de bare gør det uanmeldt. Så nu måtte jeg bruge tid i går på, at lave det om så det kan se nogenlunde okay ud igen. Jeg orker bare ikke at lave det samme look som før, det tager for lang tid. Det må jeg gøre, når jeg har mere tid igen. Det minder mig bare om hvor meget jeg hader Bloggers Delight nu. Så hvis der snart dukker nye steder op at man kan have sin blog henne, så er jeg den, der har rykket blog.

Anyway. Hav en dejlig dag! ❤

– Husk at du kan deltage i min konkurrence om bøgerne “To brødre” & “Lavendelhaven” lige her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.