“Hvis du ku’ se mig nu” af Cecelia Ahern

1-

2-

3-

4-

5-

“Hvis du ku’ se mig nu” af Cecelia Ahern. Bogen er udgivet af forlaget Bazar Forlag.

Bagsidetekst:

Det eneste forstyrrende element er søsteren Saoirse, der er hendes diametrale modsætning. Saoirse er en rodløs, rødhåret hvirvelvind, der har en tendens til at efterlade kaos i sit kølvand. Kaos, som Elizabeth må tage sig af, ligesom hun må tage sig af Saoirses seks-årige søn Luke. Modvilligt har Elizabeth taget rollen som mor til sig og sammenholdt med hendes bestræbelser på at holde sin virksomhed oven vande, er der ikke meget plads til hverken fejltagelser, impulsivitet eller kærlighed i Elizabeths liv.

Indtil den dag, hvor en vildfremmed træder ind i deres hjem og liv og bringer ubekymrethed, spontanitet og en evig søgen efter eventyr med sig. Elizabeth ved umiddelbart intet om Ivan – andet end at Luke også har taget ham til sig efter i månedsvis at have plaget hende med sin usynlige vens tilstedeværelse.

Min mening:

Det er en rigtig sød historie. Historien handler bl.a. om: fantasi, fantasivenner, leg, svigt, familie, misbrug, barndommen, minder, give slip, fortiden, drømme, glæde, farver, karriere, følelser, og kærlighed. At tro på, hvad man har lyst til at tro på.

Det er en virkelig sød historie. Den rørte mig meget og gav mig et smil på læben, som Cecelia Aherns bøger altid gør. Dog er denne bog ikke så god som flere af hendes andre bøger.

Glem aldrig legebarnet og fantasien inde i dig selv.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

1. “Lige siden han var begyndt på det her job, havde forældre kaldt ham det, og nu gik det ham på. Der var ikke noget indbildt ved ham overhovedet. De kunne bare ikke se ham.”

2. “Min særlige styrke er venskab. Jeg lytter til folk, og jeg hører, hvad de siger. Jeg hører deres tonefald, de ord, de bruger til at udtrykke sig med, og, hvad der er allervigtigst, jeg hører, hvad de ikke siger.”

3. “Det vigtige er ikke, hvordan vi ser ud, men hvilken rolle vi spiller i vores bedste vens liv. Venner søger bestemte venner, fordi det er den slags selskab, de har brug for på det specielle tidspunkt, ikke fordi de har den rigtige højde, alder eller har den rette hårfarve.”

– Bogen kan lånes på biblioteket.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.