“En plus en” af Jojo Moyes

1

2

3

4

“En plus en” af Jojo Moyes. Bogen er udgivet af forlaget Cicero.

Bagsidetekst: 

En enlig mor. Mød Jess Thomas, enlig mor til to, rapkæftet og med et helt usædvanligt gåpåmod. Men en skarp tunge og ben i næsen er ikke nok til at få mad på bordet og regningerne betalt, og selvom Jess knokler fra morgen til aften, slår det alligevel aldrig helt til.

En kaotisk familie. Jess’ datter Tanzie er mere end almindeligt godt begavet, ja, hun er nærmest et geni til tal, men for at hun kan udvikle sit potentiale, må Jess skaffe penge til at sende hende på en bedre skole. Og hvad skal Jess stille op med stedsønnen Nicky, der konstant får bank af de lokale bøller? En smuk fremmed. Ind på scenen træder businessmanden Ed Nicholls, og selvom Jess og Ed fra første blik ikke kan døje hinanden, vil Ed gerne hjælpe Tanzie.

En uventet kærlighedshistorie. En plus en er en uimodståelig romantisk fortælling om to mennesker, der er faret vild i livet, og som bliver ført sammen under højst usædvanlige omstændigheder.

Min mening:

Åh, hvor var det bare en god og hyggelig bog. Jeg elsker virkelig Jojo Moyes skrivemåde med det romantiske og meningen med livet.

Bogen handler bl.a. om: hverdagen, uddannelse, penge, vold/mobning, matematik, familie, tilgivelse, forventninger, at være anderledes og selvfølgelig om kærligheden. Bogen er virkelig sød, og fik flere gange et smil på mine læber.

Bogen er IKKE så god som Mig før dig, men den er stadig super sød.

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

1. “Knægten kan ikke lægge et dynebetræk på uden at være bekymret for, at det vil gøre ondt på nogen.”

2. “Nicky fastholdt hans blik: “Den første regel i Nørdeklubben er: Man taler ikke om Nørdeklubben.””

3. “Chelsea havde sagt til Jess, at hun skulle lyve om, at hun havde børn, for ingen mand ville nogensinde forelske sig i en enlig mor til to, og Jess var blevet vred på hende, fordi hun inderst inde godt vidste, at det sikkert var rigtigt nok.”

4. “Han kyssede hende, og det var et af de der kys, hvor man bare er helt sikker, hvor konger kan dø og hele kontinenter gå under, uden at man ænser det.”

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.