Julestemning

1-

Åh hvor jeg elsker denne dejlige juletid. Jeg elsker at gå rundt i gaderne og se på det fine juleudsmykning, der er rundt omkring. Jeg elsker at sidde hjemme under tæppet, drikke varm kakao og se Pyrus (eller julekalendere generelt). Jeg kan simpelthen ikke få nok. Hele december er bare ren hygge.

Nu ved jeg ikke om du også ser God aften Danmark, men det er faktisk ret hyggeligt at se på, når de filmer inde fra Tivoli af – det er smukt at se hjertetræet, og de fine julelys i baggrunden, når de filmer 😉

– Hvad gør dig i julestemning? ❤

0 thoughts on “Julestemning

 1. Så fint et indlæg 🙂
  Jeg bliver i julestemning af pynt og lys i mørket, julemusik, glade børn og voksne, julemad og julegodter, julemarked, gaveindkøb, gaveindpakning, julefilm og julekalendere af alle slags, at være sammen med dem jeg holder af, at hygge i varmen med benene op, varme drikke og godt selskab 🙂

  Glædelig juletid til dig søde.
  Måske vi engang skulle holde et kom sammen for os unge bloggere.
  Maria

  1. Tak søde Maria ❤
   Mmm… Det lyder rigtig hyggeligt. Jeg elsker virkelig det hele ved julen ❤
   Glædelig juletid til dig og din familie.

   PS. Det kunne være SÅ hyggeligt med et kom-sammen for os unge bloggere 😀
   Jeg er frisk!
   God aften 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.