“Et juleeventyr” af Charles Dickens

1-

2-

3-

4-

5-

“Et juleeventyr” af Charles Dickens. Denne udgave af bogen er udgivet af forlaget KLIM.

Bagsidetekst:

Ebenezer Scrooge er en nærig gammel stivstikker. Han hader alle, især børn. Men ved juletid – det tidspunkt på året Scrooge hader allermest – får han besøg af tre spøgelser, og det sætter gang i optøningen af hans iskolde hjerte. Da han fejrer julen med Bob Cratchit, Tapre Tim og deres familie, indser han, at elskværdighed bærer lønnen i sig selv.

Min mening:

Åh hvor jeg elsker denne julehistorie! Selve bogen (denne udgave) er designet virkelig smukt, samt historien er meget sød og rørende. ”Et juleeventyr” (A christmas carol) findes både som bog, men også som film i forskellige udgaver. Begge dele er elskværdige i mine øjne. De rører mig begge dybt.

Historien er selvfølgelig en julehistorie, som bl.a. handler lidt om: penge, jul, kærlighed, sorg og familien. Jeg fælder altid lidt tåre hver gang jeg ser filmen/læser bogen. Virkelig rørende. Det er helt nostalgi.

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

“Jeg vil ære julen i mit hjerte og prøve at fejre den året rundt. Jeg vil leve i Fortiden, i Nutiden og i Fremtiden. Alle Tre Ånder skal arbejde i mig. Jeg vil ikke glemme deres lære.”

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Plusbog.dk lige her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.