“Syv satans lange dage” af Jonathan Tropper

1-

2-

3-

4-

“Syv satans lange dage” af Jonathan Tropper. Bogen er udgivet af forlaget Modtryk.

Bagsidetekst: 

Da Judd Foxmann vil overraske sin kone på hendes fødselsdag, finder han hende i deres ægteseng med hans chef, den populære, men mandschauvinistiske radiovært Wade Boulanger. Mens Judd står i soveværelsesdøren, udstyret med cheesecake og flag, falder hans verden fra hinanden.

Et par måneder senere dør Judds far efter lang tids sygdom. Familien, som ikke har været samlet i årevis, skal ikke blot deltage i begravelsen, men også sidde shiva. Det betyder syv dage under samme tag. Syv dage, der byder på hemmeligheder, slagsmål, utroskab og kærlighed.

Min mening:

Puha… Hvor skal jeg begynde?

Jo bogen handler om: familien, sorg, utroskab, dødsfald, familieproblemer, masser af liderlighed, sex, shiva og en lille bitte smule kærlighed.

Ja altså, denne bog skuffede mig godt nok meget! Bogen er virkelig kedelig i mine øjne, var tæt på at lægge bogen fra mig flere gange, men jeg ville bare heller ikke give op.

Der er meget LIDT kærlighed i bogen, det meste handler om en fyrs tanker om sex, knalde, bryster, fisse osv. Det er ikke engang frækt skrevet. Det er nok mest bare en bog for en fyr, haha.

Men ja, denne bog vil jeg IKKE købe. Kun hvis jeg skulle anskaffe mig en god ”fald-i-søvn-bog”.

Jeg giver bogen 1,5 ud af 5 stjerner. 

1. “Denne seng, indsmurt i cheesecake og kropsvæsker, havde været min seng, og denne kvinde, denne nøgne, sammenkrøbne, forpjuskede kvinde på gulvet der, havde været min kone, og nu, i løbet af få sekunder, havde jeg mistet det alt sammen.”

2. “Jeg siger hej og prøver at beslutte mig for, hvem af dem jeg helst vil i seng med. Svaret er dem alle tre. Stil dem op på række, og jeg skal bolle dem en efter en.”

Det 2. citat er meget ligesom sproget i hele bogen. Bogen starter faktisk godt, men efter citat nr. 1 (som er i starten af bogen), ja så går det nedad resten af bogen igennem.

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Bog & Ide lige her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.