Hjemmelavet sushi

sushi

sushi-1024

Mmm… Jeg glæder mig så meget til imorgen! Nogle veninder & jeg skal ind og se “Crazy Christmas Cabaret 2014” i Tivoli. Inden forestillingen så mødes vi hjemme hos en af veninderne, hvor vi spiser lækker sushi til aftensmad og drikker lidt vin. Det skal nok blive rigtig hyggeligt! ❤

Har du prøvet at lave sushi selv? Jeg har ikke endnu, men flere af mine veninder har, så vi har snakket om snart at lave vores egen sushi sammen selv. Det skal nok blive rigtig spændende. Jeg burde vel lære det hvertfald, så meget som jeg elsker sushi 😉 Jeg har fundet nogle sushi opskrifter lige her. Så har vi lige noget at gå udfra hvertfald. Det kunne faktisk også være en god idé til nytårsmenuen med lidt hjemmelavet sushi… Mmm.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.