“Let it snow” af John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle

1-

2-

3-

“Let it snow” af John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle. Bogen er udgivet af forlaget Politikens Forlag.

Bagsidetekst:

En snestorm forvandler juleaften en lille by til en romantisk kulisse af den slags, man ellers kun ser i film. Eller – i hvert fald på en måde. For en kold og våd gåtur fra et strandet tog midt ude i ingenting ender normalt ikke i et svimlende kys fra en charmerende fremmed. Og ingen forestiller sig, at en travetur i sne til albuerne hen til den lokale vaffelbar kunne føre til, at gnisterne pludselig flyver mellem gamle venner. Eller at vejen tilbage til ægte kærlighed går lige lukt igennem en alt for tidlig morgenvagt på Starbucks.

Vinterglæden stråler fra disse tre hylemorsomme og hjertevarme fortællinger om kærlighed, romantik og venskab.

Min mening:

Åh… Den søde kærlighed ❤ Det er 3 søde og romantiske historier. De er alle forbundet sammen på en virkelig fed måde. De er smukke og virkelig rørende. Jeg blev helt grebet af stemningen. Bogen handler bl.a. om: julen, kærligheden, venskaber, familien, sorg, sne og jalousi.

Det er hermed blevet til en ny tradition, at jeg vil læse denne skønne bog hver jul fra nu af ❤

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

1. “Han tog et skridt frem, løftede min hage og kyssede mig. Kyssede mig, kyssede mig. Og jeg bemærkede ikke kulden eller tog mig af pigerne, der stod bag os.”

2. “De kom allesammen over, og vi så to James Bond-film og blev oppe det halve af natten, mens vi snakkede om vores eventyr.”

3. “”Addie, jeg vil have dig,” hviskede han, og varmen skød op i mine kinder. Sagde han virkelig det? At han ville have mig, lige dér midt i Starbucks?”

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Bog & Idé lige her.

Reklamer

0 thoughts on ““Let it snow” af John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.