“Gaven” af Cecelia Ahern

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

“Gaven” af Cecelia Ahern. Bogen er udgivet af forlaget Thaning & Appel.

Bagsidetekst: 

Lou Suffern ville ønske, at han kunne være to steder på én gang. Han haster fra møde til møde, og hans konstante kamp mod uret er langsomt, men sikkert ved at rive hans familieliv fra hinanden.

Da han en dag møder den hjemløse Gabe og giver ham et job, forandres Lous liv på en måde, som han aldrig havde kunnet forestille sig…

En fortryllende og tankevækkende historie, der husker os alle på tidens værdi, og det der virkelig er vigtigt i vores liv.

Min mening:

Det er en virkelig god og rørende historie! Den finder sted i juletiden, så den er helt perfekt at læse lige nu 😉 Bogen handler bl.a. om: kærlighed, karriere, familien, værdier og tiden. Det er en meget filosofisk og tankevækkende bog. Bruger du din tid rigtigt? Husker du at bruge tid på dem, som betyder noget for dig?

Jeg elsker virkelig Cecelia Aherns super tankevækkende bøger, og denne bog er bestemt ligeledes et hit. Jeg elsker hvordan hendes bøger virkelig sætter tanker og følelser igang hos mig.

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

1. “Det er, som om han befinder sig to steder på samme tid. Han er her rent fysisk, men hans tanker er helt andre steder.”

2. “”Ved du hvad, en af alle tiders mest succesfulde forretningsmænd, en vis Walt Disney, ham har du uden tvivl hørt om, han har et par selskaber her og der,” Gabe smilede, han sagde, at ‘En mand bør aldrig forsømme familien til fordel for forretningslivet.'”

3. “Tiden er mere dyrebar end guld, mere dyrebar end diamanter, mere dyrebar end olie eller nogen anden kostbar skat. Det er tid, vi ikke har nok af; det er tid, der skaber ufred i vore hjerter, og derfor må vi bruge den klogt. Tid kan ikke pakkes ind og pyntes med bånd og lægges under juletræet. Tid kan ikke gives bort. Men den kan deles.”

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Arnoldbusck lige her.

Reklamer

0 thoughts on ““Gaven” af Cecelia Ahern

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.