Selfies

1-

2-

3-

Thi hi… Tog lige nogle selfies i Tivoli idag 😉 Min mor, mormor og onkel havde lokket mig med (har alligevel læseferie denne uge), så det takkede jeg ja til. Selvom det da godt nok var en kold fornøjelse, og jeg havde endda vinterjakke på. Tsk.

Nu er jeg hjemme i varmen, og vil lige læse lidt inden det bliver aftensmads-tidspunkt 😛 Husk forresten at se julekalendere idag. Tidsrejsen på DR1 kl. 19,30 og Alle tiders julemand/PYRUS på TV2 kl. 20 😉

❤ ❤ ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.