Dum & Dummere 2

13-

Forleden var jeg med en veninde i biografen for at se filmen Dum & Dummere 2.

Altså som i den første af deres film, så kører de jo en meget “plat/sort humor” stil. Det gør de bestemt også i denne film. Men jeg må indrømme, at jeg virkelig elskede det! Det var virkelig en sjov film. Tror egentlig at, der blev grint hele filmen igennem i salen, da vi så den.

Jeg har selv sådan en “plat/sort humor”, så jeg var seriøst så flad af grin flere gange at jeg fældede lidt tårer. Haha. Det er bestemt en film, som jeg vil købe når den kommer på dvd. Elsker film, som ikke behøves at have den vilde historie i sig, men bare super sjov hele vejen igennem.

Altså sjovhedsmæssigt, så vil jeg helt klart give filmen 5 ud af 5 stjerner, men altså historien var ikke ligefrem den bedste, men stadig skidesjov haha, så den får 4 ud af 5 stjerner fra mig.

Så hvis du synes, at sort humor-film er sjove, så skal du helt klart også se denne film! ❤

Du kan læse mere om filmen her og her.

❤ ❤ ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.