Bognyhed: LIVE FRA LOLLAND – Sandheder om ting og sager!

11-

Nu kan jeg endelig klappe i hænderne!! Kristina bag bloggen Live fra Lolland har nu endelig lavet sin bog færdig. Jeg har allerede købt den på forhånd, men uhhhhh… Jeg glæder mig såå meget til at modtage bogen. Jeg synes personligt, at hendes blog er så sjov og hyggelig. Alle hendes tegninger er virkelig bare et hit hos mig! Hun rammer så meget rigtigt i forhold til livet, parforholdet, slankekure, tanker osv. Jeg kan virkelig anbefale hendes blog hvertfald 😉 Du kan besøge hendes blog lige her.

Så Kristina – jeg glæder mig rigtig meget til at få mig et godt og langt grin med din nye bog i hænderne! ❤

Hvis du også er interesseret, så kan bogen købes lige HER til 169kr. (gratis fragt).

❤ ❤ ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.