“Der bor Hollywoodstjerner på vejen” af Maria Gerhardt

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

“Der bor Hollywoodstjerner på vejen” af Maria Gerhardt. Bogen er udgivet af forlaget People’s Press.

Bagsidetekst:

Der bor Hollywoodstjerner på vejen er en kærlighedshistorie, der spænder over to årtier. Det er en fortælling om at vente på én kvinde i 15 år, få hende og kort efter blive ramt af en altopædende sygdom.

Maria Gerhardts voldsomt personlige debut begynder i en lejlighed på den yderste venstrefløj i midten af 90’erne og foregår på dansegulve, til efterfester, på tomandshånd, i taxaer, i haver, i Hellerup, for så at tage et langt ophold på Rigshospitalets afdeling 4262.

Min mening:

Bogen handler bl.a. om: kræft, processen omkring det, kærligheden, jalousi, hverdagen i København, stoffer og fester.

Jeg er ikke så vild med hvordan, bogen er skrevet på. Det er et hårdt emne, men bogen ramte mig slet ikke som den burde. Jeg forventede lidt tårer på kinden hist og her. Den fik ingen tårer ud af mig. Den skuffede mig, må jeg indrømme. Den er okay, men heller ikke mere end det.

Jeg giver bogen 3 ud af 5 stjerner.

1. “Lægen afleverer beskeden og forlader så lokalet, videre, som en anden stjerne, som en hoven elsker.”

2. “Dem, jeg ser idag, ser jeg ikke imorgen, måske aldrig igen.”

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Bog & Idé lige her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.