Regntøj

10-

Det har regnet ude foran mit vindue det meste af morgenen. Heldigvis er jeg indendørs herhjemme idag og skriver modulopgave. Det er skønt at kunne sidde indenfor og bare kigge ud på regnvejret. Ifølge vejrudsigten, så står det også til skulle regne imorgen. Så jeg slipper ikke helt for regnen. Desværre. Kun i dag.

Når vi jo bor i Danmark, hvor at det regner. Ja mange dage om året. Så elsker jeg nu, at jeg kan være lidt fornuftig med min beklædning. Eller også er det mest pædagoger, der er sådan? Måske bare en skrøne. Anyway. Jeg er sådan hvertfald. Jeg har min håndtaske-paraply med mig som regel og en regnjakke på samt mine elskede gummistøvler. Jeg hader generelt regnbukser, men på dage hvor det bare styrter ned – ja så kan jeg ikke undvære dem.

Jeg har fundet en side, hvor der lige nu er tilbud på en masse regntøj. Det kunne være, at jeg burde bestille et sæt hjem. De har så mange fine på den side. Og måske burde jeg også invistere i en fleece-trøje. De er altid rare, at have indenunder en regnjakke. Du kan se hjemmesiden lige her.

– Hvad bruger du af regntøj?

Jeg holder mig lige en lille pause fra skriveriet og læser lidt i Jojo Moyes ”Honeymoon i Paris” 😉 Fortsat god regn-dag ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.