Nye bøger til bogreolen

1-

2-

Jeg har mig lidt af en bog-samling herhjemme. Her i løbet af den sidste uge købte jeg 4 nye bøger, som i kan se på billederne her. Jeg er lykkelig! Tænk, hvad bøger kan gøre 😉

Jeg har ikke læst nogle af dem før, men har hørt positive anmeldelser af flere af dem, så jeg har taget mig en chance. Jeg er selv lige startet på Sophie Kinsella’s nyeste bog Shopaholic stiler mod stjernerne. Indtil videre er den såå hyggelig ❤

Hvis du også vil være med i fælleslæsning af Sophie Kinsella’s nyeste bog (link), så kan den købes ude i boghandlerne samt rundt omkring på internettet. Den kan bl.a. købes for 255kr. hos Saxo.com med gratis levering lige her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.