Love, Rosie

1-

Forleden var jeg i biografen og se filmen: ”Love, Rosie”

Filmen er baseret på den internationale bestseller Hvor regnbuen ender af Cecelia Ahern. Jeg kan virkelig ikke rose denne film nok!! Den var virkelig god. Den rørte mig så mange gange. Det er klart en film, som jeg selv vil købe når den kommer på dvd. Det er  en film til dig, som elsker kærlighedsfilm. Det er virkelig en af de bedste kærlighedsfilm! (samt The Notebook osv ;))

Jeg giver filmen 5 ud af 5 stjerner.

Og hvis nogle spørger om min ønskeliste til næste år, så ønsker jeg mig denne film på dvd! 😉

Du kan se traileren lige her:

Og læse om filmen her og her.

God weekend ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.