“Eleanor og Park” af Rainbow Rowell

1-

2-

3-

4-

5-

6-

“Eleanor og Park” af Rainbow Rowell. Bogen er udgivet af forlaget Gads forlag.

Bagsidetekst:

Året er 1986. Stedet er Omaha, Nebraska. 16-årige Eleanor er netop flyttet til byen med sin mor og sine søskende – og sin utilregnelige stedfar. Hun føler sig småtyk og forkert, og da hun stiger ind i skolebussen på sin første dag, falder hun omgående udenfor med sit ildrøde hår og sine hullede bukser fyldt med sikkerhedsnåle.

Der er kun én ledig plads. Ved siden af Park. Han er også udenfor, om end på sin egen måde. Næste dag er pladsen ved siden af Park ledig igen. Og snart sidder de sammen hver dag. De synker længere og længere ned i sæderne, og langsomt begynder de at udveksle kassettebånd, tegneserier og blikke. Men den første kærlighed kan være skrøbelig, især når den trues udefra.

Min mening:

Årh…. Det er virkelig en sød kærlighedshistorie! Bogen handler bl.a. om: Teenagere, familieproblemer, forelskelse, forskelligheder og mobning. Det er en spændende historie, som minder lidt om ”A walk to remember” samt ”Romeo & Julie”. Det er en smuk og rørende historie.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

“Måske havde Park lammet hende med sin ninjamagi, sin vulkanske berøring, og nu ville han æde hende. Det ville være fantastisk.”

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Plusbog.dk lige her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.