“40 ting, du skal vide (om at leve)” af Alice Kuipers

1-

2-

3-

40 ting, du skal vide (om at leve)” af Alice Kuipers. Bogen er udgivet af forlaget Alvilda.

Bagsidetekst:

16-årige Amy har det hele: søde forældre, en lækker kæreste, verdens bedste veninde – styr på sit liv! I skolen er hun mønsterelev, og hun har kurs mod det prestigefulde Oxford Universitet. Hun har endda en internetbrevkasse, hvor hun deler gode råd ud til andre teenagere.

Men da den flotte bad boy, Pete, begynder i hendes klasse, har hun ikke længere styr på sit liv. Og pludselig står hun over for spørgsmål som: Hvad gør man, når ens hoved og krop ikke taler sammen mere? Når en enkelt fejltagelse truer med at ødelægge alle ens planer? Når det viser sig, at man ikke er den, man troede, man var? Og når ens mave vokser, og det ikke kan stoppes med en slankekur?

Min mening:

Det er en hyggelig ungdomsbog. Den handler om: teenagere, skole, fyre, veninder, forældre, jalousi, foelskelse, løgne, utroskab, problemer, venskaber, uddannelse, fremtiden, kærlighed, følelser, skilsmisse samt det at skulle have sex for første gang.

Det er en ung pige, som oplever at blive gravid i en meget ung alder, og en masse efterfølgende problemer, som opstår under hendes graviditet. Hvem er der for hende? Hvem kan hun snakke med om sine problemer? Skal hun beholde barnet eller hvad?

Meningen i hele bogen er nu, at alt ikke bare kan planlægges.

Det var en fin nok bog. Den er godt beskrevet. Jeg følte virkelig med hendes problemer. Det er dog ikke en ”wow” bog for mig, og den minder ærlig talt lidt for meget om filmen “Juno” i mine øjne. Jeg har ikke planer om at købe bogen selv.

Jeg giver bogen 3,5 ud af 5 stjerner.

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Williamdam lige her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.