“Jeg kan aldrig blive væk” af Asger B. Nielsen

1-

2-

3-

“Jeg kan aldrig blive væk” af Asger B. Nielsen. Bogen er udgivet af forlaget Fuglekøjen.

Bagsidetekst:

En ung mand tager til Afrika – ikke for at finde, men for at miste sig selv. Han fortaber sig da også i det fremmedartede; i landskabet, i relationerne til og mellem de lokale, i eksotiske sammenhænge som hele tiden synes at udslippe ham, og i forholdet eller misforholdet til kæresten, som ufrivilligt bliver vidne til hans deroute. Men det er alligevel ikke så let at blive væk.

Min mening: 

Bogen er delt op i en masse små afsnit. Den handler lidt om rejse, Afrika, ærlighed, naturen, eksistens og livet. Der bliver stillet mange retoriske spørgsmål i bogen, samt der er en del småfejl.

Bogen er virkelig, virkelig kedelig. Både handlingen og hvordan den er skrevet på. Den har virkelig skuffet mig, selvom jeg faktisk havde glædet mig til at læse den. Der er blandet for meget dansk og engelsk i bogen. Den er virkelig slet ikke mig!

Jeg vil ikke købe bogen, og vil heller ikke læse den igen.

Jeg giver bogen 1 ud af 5 stjerner.

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Williamdam lige her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.