“Nak en and” af Andrea Poulsen

1-

2-

“Nak en and” af Andrea Poulsen. Bogen er udgivet af forlaget Skriveforlaget.

Bagsidetekst:

Når man har indgået et væddemål, så skal det også gennemføres… eller skal det? Ida Mosegaard er succesfuld. Hun har styr på tilværelsen, et tocifret millionbeløb på bankkontoen og en Mercedes, de færreste har råd til. En aften indgår Ida et væddemål med sin samarbejdspartner, Laura. Ida skal tilbringe to uger i udkantsdanmark hos sin mormor på Langeland, ellers taber hun væddemålet. Nemt nok! Tænker Ida…

Laura er overbevist om, at Ida er tilbage i København inden tre dage, men Ida er af en anden overbevisning… lige til Langelandsbroen er i sigte. Og med god grund. Den kontrol og magt, Ida behersker perfekt i den københavnske hverdag, nærmest smuldrer for hende i selskab med de langelandske folkefærd, og flere gange bliver hun hylet ud af den. Men som dagene går, bliver Ida mere og mere accepteret af lokalbefolkningen, der med janteloven i hånden til at begynde med, ser skævt til den lidt for smarte københavner.

Min mening:

Bogen er en rigtig skøn pigebog. Den er skrevet i dagbogsform. Jeg er vild med selve historien! Det handler lidt om familie, livet og om at lære at slappe lidt mere af i hverdagen og tilværelsen.

Det handler om en bypige med stort B, som skal ”overleve” 14 dages ferie på landet. Jeg er vild med alle de modsætninger, og hvordan hun ender med at blive. Og jeg elsker virkelig humoren i bogen. Det er virkelig så jeg sidder og griner lidt, mens jeg læser.. hehe.

Hovedpersonen ender ud i en masse beskyldninger, sladder, modstand osv. Men ender med at finde de rigtige værdier i sit liv. Det er en bog, som jeg gerne vil læse igen og igen. Den er virkelig bare hyggelig!

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Plusbog lige her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.