“De ufuldkomne” af Tom Rachman

1-

2-

3-

“De ufuldkomne” af Tom Rachman. Bogen er udgivet af forlaget Politikens Forlag.

Bagsidetekst:

Der er gået halvtreds år, siden avisen blev grundlagt af en gådefuld rigmand. I redaktionens nedslidte lokaler forekommer de ansattes interne stridigheder og personlige dramaer meget højere på dagsordenen end avisens deadlines. Kathleen, den dominerende og benhårde chefredaktør, lider i sit åbne ægteskab; Arthur, den luddovne journalist som henlever sit arbejdsliv med at skrive nekrologer, får sin tilværelse vendt op og ned efter en stor tragedie; Abbey, den kampberedte regnskabschef, erfarer, at nedskæringerne af personalet og hendes eget kærlighedsliv på overraskende vis hænger sammen. Ude i marken er en gammel freelance-rotte i faget villig til at gå endog meget langt for at få sin næste historie. Og i skyggerne af det hele lever den unge, isolerede ejer af avisen, som viser langt større interesse for sin højt værdsatte bassethund, Schopenhauer, end for familiens avis.

Min mening:

Jeg synes, at det er en rigtig spændende bog! Den er virkelig god og fortællende. Man fantaserer sig helt ind i avisen samt journalisternes verden. Den giver så meget mening til sidst, og man kan virkelig se sammenhængen i det hele. Den har en trist slutningen. Meget rørende slutning. Det er en bog, som jeg gerne vil læse igen en skønne dag.

Hvis du er interesseret, så kan bogen lånes på biblioteket. Har hørt rygter omkring bogen muligvis er udsolgt fra forlaget, men jeg er ikke 100% sikker. Så søg omkring på internettet – måske er du heldig at kunne finde den. Ca. prisen på bogen er 100kr.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.