“Fredag aften” af Joanna Trollope

1-

2-

“Fredag aften” af Joanna Trollope. Bogen er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof.

Bagsidetekst:

Det er den ældre kvinde Eleanor, der starter Fredag-aften-klubben. Fra sit vindue i sin London-lejlighed iagttager hun jævnligt to unge kvinder med små børn, der har deres daglige gang i Eleanors kvarter. De to kvinder kender ikke hinanden, men det er tydeligt, at de begge er ensomme og kæmper med at få dagligdagen til at hænge sammen.

Eleanor beslutter sig for at invitere dem indenfor. Det bliver begyndelsen på en kvindegruppe, der langsomt vokser og bliver til en tæt knyttet kreds af venner bestående af seks meget forskellige kvinder – lige fra 22-årige Jules, der gerne vil være dj, til den pensionerede Eleanor. På trods af forskellig status i livet: En gift kvinde, tre mødre, tre singler, fem arbejdende kvinder værdsætter de hver især sammenholdet og deres fredag aften-møder.

Og så møder én af dem en mand, en gådefuld og tiltrækkende mand, der får dynamikken i gruppen til at forrynke sig. De venskabelige bånd, der har eksisteret på kryds og tværs, kommer under pres og nogle af dem står ikke distancen.

Min mening:

Jeg synes forsiden på bogen er virkelig flot, men ihh hvor denne bog virkelig skuffer mig! Den starter viiiirkelig kedeligt – og jeg synes faktisk aldrig det stopper. Bogen er skrevet kedeligt og er slet ikke interessant hos mig. Bogen er alt for forvirrende og kedelig. Det er bestemt ikke en bog, som jeg vil købe.

Jeg giver bogen 2 ud af 5 stjerner.

– Bogen kan lånes på biblioteket.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.