“Hvis jeg bliver” af Gayle Forman

1-

2-

“Hvis jeg bliver” af Gayle Forman. Bogen er udgivet af forlaget Borgen.

Bagsidetekst:

17- årige Mia synes i hvert fald, hun står over for nogle svære valg. Hvad skal hun lave, når hun er færdig med skolen? Er hun parat til at flytte langt væk til New York for at studere musik på det berømte Juillard College? Kan hun klare at bo så langt fra sin kæreste? Og fra sin familie og venner? Og hvis hun ikke vil flytte, hvad skal hun så?

Der er heldigvis stadig et halvt år, til Mia er færdig med skolen, så hun har endnu tid til at overveje, hvad hun vil. Men en morgen i februar, da Mia og hendes familie er ude at køre, sker der noget forfærdeligt. Noget, der er så stort og alvorligt, at Mia pludselig kun har et eneste valg tilbage. Et valg, der overskygger alle andre. Et valg, der handler om liv eller død. – Hvad ville du vælge, hvis det var dig?

Min mening:

Jeg er helt vild med starten af bogen, og bliver ærlig talt selv helt rørt da ulykken finder sted. Jeg må indrømme, at jeg kneb en lille tåre eller to. Jeg er faktisk ret vild med emnet og det store valg, dog synes jeg hurtigt at efter ulykken så ”fanger” bogen mig ikke rigtigt mere. Den måde det hele bliver skrevet på, keder mig faktisk en smule og flere gange har jeg overvejet om jeg overhoved skulle kæmpe mig igennem bogen, selvom den ikke engang er så lang. Det er virkelig ærgeligt.

Så denne bog har jeg ikke i sinde at købe selv. Jeg vil dog stadig gerne se den, når den kommer i biografen her d. 25 september. Du kan læse lidt om filmen her.

Jeg giver bogen 3 ud af 5 stjerner.

– Bogen kan lånes på biblioteket.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.