“Duften af kaffe” af Malene Dietz

1-

2-

3-

4-

“Duften af kaffe” af Malene Dietz. Bogen er udgivet af forlaget Politikens forlag.

Bagsidetekst:

Maja har tjek på tilværelsen. Sådan da. For da hun efter en fest vågner op i den forkerte mands seng uden nogen form for anelse om, hvordan hun er endt der, mister hun fuldstændig sit vante fodfæste i livet.

Sammen med veninden lægger hun en snedig plan, der både skal opklare, hvad der skete den nat efter festen og genskabe hendes trygge tilværelse. Men Majas paniske forsøg på at få overblikket tilbage forstyrres af et par lilla underbukser og en alt for varm kop kaffe – og så kan det være svært at holde fokus.

Min mening:

Jeg er helt vild med denne bog. Det er hyggelig læsning – ligesom Bridget Jones bøgerne osv. Og ved i hvad? Jeg kunne slet ikke løsrive mig fra bogen. Den holder virkelig spænding hele vejen igennem. Jeg når lige at læse et kapitel, også optrapper der hele tiden lige noget spændende, som jeg vil høre svar på og sådan fortsatte det bare derud af. Virkelig en dejlig tøsebog, som jeg gerne vil læse igen og igen!

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

– Bogen kan lånes på biblioteket.

Reklamer

0 thoughts on ““Duften af kaffe” af Malene Dietz

  1. Det er en af de bedste bøger jeg selv har læst. Har også Cocktail klubben af Malene Dietz, den er også super godt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.