“Den utrolige historie om fakiren der sad fast i et IKEA skab” af Romain Puértolas

1-

2-

3-

“Den utrolige historie om fakiren der sad fast i et IKEA skab” af Romain Puértolas. Bogen er udgivet af Rosinante.

Bagsidetekst:

Den indiske fakir Ajatashatru Lavash Patel har et mål. Han vil i IKEA. Her har de en sømseng på tilbud. Fakiren er rejst langt for den sømseng, helt til Paris. Med sig har han en 100 euro-seddel, der sidder fast i en elastiksnor, så han kan genbruge den. Ajatashatru er nemlig lidt af en hustler, som har lært at svindle sig gennem livet. Men i IKEAs cafeteria møder han noget, som føles ægte: en kvinde ved navn Marie.

Da fakiren beslutter sig for at overnatte i IKEA (sømsengen er ikke på lager), bliver det starten på en lang og forunderlig rejse.

Min mening: 

Wow – siger jeg bare! Jeg startede på bogen i onsdags, og jeg havde tænkt på den hele dagen igår stortset. Så i igår efter skole, måtte jeg bare læse videre. Endda helt færdigt. Jeg var helt tryllebundet.

Jeg er vild med humoren i bogen, den får mig til at grine flere steder. Jeg synes at det er en fantastisk gribende fortælling. Den kommer virkelig ind på så mange punkter som fattig/rigdom/taknemmelighed/skyldfølelse/gode gerninger/livet/materielle ting – og jeg kan blive ved. Den rammer plet hos mig så mange gange, hvor jeg bare bliver endnu mere vild med bogen. Det er sådan en smuk fortælling og spændende rejse at følge hos ham.

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Plusbog.dk lige her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.