“Dametur” af Ulla Taylor

1-

2-

3-

4-

“Dametur” af Ulla Taylor. Bogen er udgivet af forlaget Ries.

Bagsidetekst:

Dansk debutroman om 3 kvinder på rejse gennem livet og det danske landskab. Turen går fra København til Hjørring i væbnet tavshed og anstrengt høflighed. Bilen, en Mercedes, er fuld af indre stemmer og tilbageholdte konflikter. – Esther: 83 år: den nordjyske svigermor på vej hjem mod livets endestation. – Irene: 55 år: den entreprenante svigerdatter, som har nok i sit eget. – Karina: 19 år: utilpasset adoptivbarn og socialpædagogisk klient. Enhver ambitiøs svigermors onde drøm.

En historie fra – det virkelige liv – om en dametur en fredag i marts.

Min mening:

Det er en hyggelig nok bog, men det er ikke en bog, der rigtigt rører noget inde i mig. Det er ikke en bog, som jeg har tænkt mig at købe selv, da jeg ikke behøves at læse den igen. Én gang var nok. – Hvis i dog er interesserede, så kan bogen lånes på biblioteket samt købes hos f.eks. Plusbog.dk til lidt over 100kr. her. (tilbud)

Jeg giver bogen 2,5 ud af 5 stjerner.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.