Selfie Queen

1-

2-

3-

4-

Hehe… Det blev lige til 4 nye selfies – og så på kun 2 dage haha 😉 Tager sjældent selfies på almindelige hverdage – men når jeg skal ud, så gør jeg næsten hver gang. haha.

I lørdags fejrede jeg med familien min mors fødselsdag på Bakken og igår søndag var jeg i biografen med en veninde og se gyseren “Deliever us from evil”. Idag tager jeg lige et smut forbi min mormor – vi kom til at slette alle hendes mobilnumre på mobilen i lørdags – så nu har jeg lovet lige at komme forbi og hjælpe hende med at skrive alle numrene ind igen, hehe.

Hav en dejlig mandag.. Så dejlig en mandag nu kan blive 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.